page-products-level2-v1.php

Chevron Deluxe

ELEGANTAN I BEZ NAPORA

Opustite se pritiskom na gumb: upravljačka ploča jednostavna za korištenje aktivira visokoučinkovite mlaznice s mjehurićima koji okružuju unutrašnjost SPA za osvježavajuću masažu. Sustav grijanja prilagođava se individualnim preferencijama temperature, održavajući udobnost tijekom korištenja.

Elegantan dizajn s modernim značajkama

PureSpa™ s prugastim Chevron uzorkom savršen je dodatak svakom domu. Uronite, opustite svoje tijelo i pustite da vas SPA centar regenerira zahvaljujući mjehurićima visoke učinkovitosti.

3-SLOJNI LAMINIRANI SUPERTOUGH™ PVC Chevron Deluxe

3-SLOJNI LAMINIRANI SUPERTOUGH™ PVC

TRi sloja PVC premaza s tehnologijom SuperTough™ pružaju veću otpornost i vrhunsku potporu. Gornji i donji sloj izrađeni su od reljefnog debelog PVC-a. Srednji sloj izrađen je od super-čvrste armirane poliesterske mreže. Sve ovo osigurava izdržljiv i udoban vanjski izgled vašeg SPA centra.

SUSTAV ZA TVRDU I SLANU VODU Chevron Deluxe

SUSTAV ZA TVRDU I SLANU VODU

Dva ugrađena sustava za obradu vode za održavanje vode u vašem SPA svježom i čistom. Jedan proizvodi meku vodu, a drugi proizvodi prirodni klor koristeći sustav slane vode. Ova kombinacija elektroničkog sustava za obradu tvrde vode i prirodnog klora za slanu vodu osigurat će vodu koja je nježnija za kožu, odjeću i cijeli spa sustav.

BEŽIČNA UPRAVLJAČKA PLOČA Chevron Deluxe

BEŽIČNA UPRAVLJAČKA PLOČA

Uklonjiva bežična upravljačka ploča za upravljanje svim funkcijama PureSpa™. S integriranom baznom stanicom za bežično punjenje i baterijom koja traje do 48 sati s jednim punjenjem, ovaj panel korištenje spa centra čini luksuznim iskustvom. Može se praktično pričvrstiti na vrh korita.

APLIKACIJA ZA WIFI POVEZIVANJE Chevron Deluxe

APLIKACIJA ZA WIFI POVEZIVANJE

Kontrolirajte i rasporedite sve SPA funkcije putem svog telefona ili tableta koristeći Wifi. Korištenje aplikacije Intex za povezivanje vašeg SPA na Wifi donosi praktičnost na potpuno novu razinu. ​