Politika kolačića

Politika kolačića

Mi smo Intex Trading s.r.o., sa sjedištem na adresi Benešovská 1863/23, Vinohrady, Poštanski broj 101 00 Prag 10, OIB: 26150808, dodjeljen od Općinskog suda u Pragu pod spisom br. C 74759, e-mail: info@intexcompany.hr broj telefona: +420 267 312 645. Mi upravljamo web stranicama www.intexcompany.hr i intex-company.hr. Radimo s kolačićima na ovim web stranicama. Više informacija o tome možete pronaći u ovom dokumentu.

Što su kolačići?

Kolačići su tekstualne datoteke koje naša web stranica šalje pregledniku ili, ovisno o slučaju, vašem uređaju s kojeg pretražujete našu web stranicu (tj. vaš telefon, tablet, računalo). Omogućuju nam da vas prepoznamo i prema tome prilagodimo našu web stranicu, analiziramo vaše ponašanje, prikažemo vam određeni sadržaj itd. Više informacija o pojedinim kolačićima pišemo u nastavku.

Koje tipve kolačića koristimo?

  • Tehnički funkcionalni – ovi kolačići su nam potrebni kako bismo vam prikazali našu web stranicu i kako bi vam radila kako treba
  • Analitički – ovi kolačići nam pomažu analizirati kako naša web stranica funkcionira u smislu ponašanja posjetitelja te prilagoditi i promijeniti našu web stranicu u skladu s tim
  • Preferirani – ovi kolačići se koriste da bi vam prikazali naš sadržaj u postavkama koje želite – na primjer, na određenom jeziku ili da vam na neki drugi način olakšaju pregledavanje/kupnju
  • Marketinški – ovi kolačići omogućuju nama ili trećim stranama da prilagodimo naše usluge nakon vaše posjete. Ova ponuda vam se zatim može prikazati i izvan naših web stranica.
  • Sigurnosni – kolačići čiji zadatak je spriječiti prijevaru ili, ovisno o slučaju, eventualno ukloniti sigurnosne pogreške.
Konkretne kolačiće i detaljnije informacije o njima možete pronaći u tablici na kraju ovog dokumenta.

Na temelju čega obrađujemo kolačiće?

Možemo raditi s tehničkim i funkcionalnim kolačićima na temelju zakonskih pravila i propisa. Bez njih vam ne bismo mogli pružiti naše usluge. Analitički, sigurnosni i preferencijski kolačići omogućiti će nam obradu tzv. legitimnog interesa. Naravno, mi vas ni na koji način ne možemo prisiliti na takvu obradu i protiv iste možete staviti prigovor tzv. možete nas spriječiti u ovoj obradi postavljanjem vašeg preglednika pomoću postavki trake s kolačićima ili pregledavanjem u anonimnom načinu rada. Možemo obrađivati marketinške kolačiće na temelju vašeg pristanka.

How to prevent using the cookies?

Prije svega želimo navesti da se kolačići koje prikupljamo u svrhu mjerenja posjećenosti web stranice i izrade statistike posjećenosti i ponašanja posjetitelja na našoj web stranici procjenjuju u obliku zajedničke cjeline, dakle u obliku koji ne omogućiti identifikaciju pojedinca. Kolačići nužni za funkcioniranje web stranice uvijek se čuvaju samo onoliko vremena koliko je potrebno za njezin rad. Najlakši način da spriječite rad s kolačićima je putem postavki preglednika. Više informacija o pojedinim preglednicima i brisanju/blokiranju kolačića možete pronaći ovdje: Napominjemo da se postavke moraju izvršiti za svaki vaš uređaj (telefon, tablet, računalo) posebno.

Tko za nas obrađuje kolačiće?

  • Google Ireland Ltd., pružatelj usluga Google Analytics, Ads i Doubleclick, s registriranim sjedištem na adresi Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irska, u skladu s njihovim uvjetima i odredbama kliknite ovde.
  • Facebook Ltd., pružatelj usluge Facebook, sa registriranim sjedištem na adresi 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irska, u skladu s njihovim uvjetima i odredbama kliknite ovde.
  • Seznam.cz, a.s., dobavljač Sklika, sa registriranim sjedištem na adresi Radlická 3294/10, 150 00 Prag 5 – Smíchov, u skladu s njihovim uvjetima i odredbama kliknite ovde.

Također bismo željeli spomenuti:

Mi smo ti koji radimo s vašim kolačićima. Ako ste nam dali svoj pristanak, takozvana treća strana također može raditi s vašim kolačićima. U tom slučaju ćemo tu stranku navesti u tablici u nastavku. Rad s osobnim podacima se odvija u okviru Europske unije. Ako se obrada podataka odvija izvan EU-a tada se takva obrada vrši na temelju relevantnih pravnih pravila i propisa (iznimke odobrene od strane Europske unije ili, ovisno o slučaju, nakon ispunjavanja drugih zahtjeva za sigurnost rada s podacima) U našoj tvrtki nemamo službenika za zaštitu podataka. Prilikom obrade osobnih podataka, prema GDPR-u (Uredba EP i Vijeća EU br. 2016/679), imate pravo kontaktirati nas i zatražiti informacije o tome kako obrađujemo Vaše osobne podatke; pravo da od nas zatražite pristup tim podacima i da ih ažurirate ili ispravite ili zatražite ograničenje obrade; u određenim slučajevima možete zatražiti presliku osobnih podataka koji se obrađuju; zatražiti brisanje ili ostvariti pravo na prenosivost podataka. Ako smatrate da ne postupamo ispravno s podacima možete podnijeti pritužbu Uredu za zaštitu osobnih podataka ili svoja potraživanja ostvariti pred sudom.
Naziv Tip Istek Opis
PHPSESSID
Strogo neophodni kolačići sesija Kolačić PHPSESSID izvorni je za PHP i web stranicama omogućuje pohranu serijaliziranih podataka o stanju. Na web stranici Action koristi se za uspostavljanje korisničke sesije i prijenos podataka o stanju putem privremenog kolačića, koji se obično naziva kolačić sesije. Budući da PHPSESSID kolačić nema vremensko ograničenje, nestaje kada se klijent zatvori.
cc_settings Strogo neophodni kolačići
1 godina
Sprema postavke suglasnosti za kolačiće.
PO Strogo neophodni kolačići 1 godina Sprema postavke vaše zemlje.
_ga Kolačići za analitiku 2 godine Google analytics – koristi se za razlikovanje korisnika.
_ga_ Kolačići za analitiku 2 godine Koristi se za održavanje stanja sesije.