page-products-level2-v1.php

Bubble massage

SAVRŠEN NAČIN ZA OPUŠTANJE NAKON DUGOG DANA

Masaža s mjehurićima PureSpa™ savršen je način za opuštanje nakon dugog dana. Uronite u luksuz jer do 170 grijanih mjehurića pruža onu vrstu umirujuće topline koja je moguća samo kada se toplina i pjenušavost spoje. Možete se opuštati godinama koje dolaze uz strukturnu snagu Intexove patentirane Fiber-Tech™ tehnologije.

Novi standard opuštanja

PureSpa™ pruža opuštanje pritiskom na gumb. Upravljačka ploča jednostavna za korištenje aktivira mlaznice s mjehurićima visoke učinkovitosti koje okružuju unutrašnjost SPA za osvježavajuću masažu. Sustav grijanja prilagođava se vašim osobnim preferencijama temperature za maksimalno opuštanje. PureSpa™ pruža jednostavno održavanje s filterskim ulošcima koji se lako mijenjaju za SPA iskustvo bez stresa.

3-SLOJNI LAMINIRANI SUPERTOUGH™ PVC Bubble massage

3-SLOJNI LAMINIRANI SUPERTOUGH™ PVC

Tri sloja PVC premaza s tehnologijom SuperTough™ pružaju veću otpornost i vrhunsku potporu. Gornji i donji sloj izrađeni su od reljefnog debelog PVC-a. Srednji sloj izrađen je od super-čvrste armirane poliesterske mreže. Sve ovo osigurava izdržljiv i udoban vanjski izgled vašeg SPA centra.

SUSTAV TVRDE VODE Bubble massage

SUSTAV TVRDE VODE

Ugrađeni elektronički sustav za obradu tvrde vode proizvodi meku vodu koja je mnogo nježnija za kožu, odjeću i cijeli SPA sustav. Nakupljanje tvrde vode moglo bi ograničiti protok vode i skratiti vijek trajanja vašeg SPA.

LED ZASLON Bubble massage

LED ZASLON

Upravljačka ploča integrirana izravno u SPA motor s tipkama za upravljanje svim funkcijama uključenim u PureSpa™.