page-products-level2-v1.php

Jet & Bubble Deluxe

ČISTA IZVEDBA

PureSpa™ Jet & Bubble Deluxe kombinira užitke masažera s mlazom visokih performansi i masaže s mjehurićima u jednom luksuznom okruženju. Inženjering visokih performansi i Hydro Aeration Technology™ čine PureSpa™ Jet & Bubble Deluxe zlatnim standardom u luksuznim SPA.

Doživite luksuz

Iskusite luksuz do 140 umirujućih mlaznica s mjehurićima i masažnih mlaznica visoke učinkovitosti dok se opuštate. Kombinacija najmodernijeg sustava za obradu tvrde vode i naprednog sustava za slanu vodu stvara sveobuhvatno, vrhunsko spa iskustvo.

3-SLOJNI LAMINIRANI SUPERTOUGH™ PVC Jet & Bubble Deluxe

3-SLOJNI LAMINIRANI SUPERTOUGH™ PVC

PVC premaz, sa SuperTough™ tehnologijom, 3 sloja za veću otpornost. Gornji i donji sloj izrađeni su od reljefnog debelog PVC-a. Srednji sloj izrađen je od super-čvrste armirane poliesterske mreže. Sve to osigurava izdržljivu i udobnu vanjštinu.

SUSTAV ZA TVRDU I SLANU VODU Jet & Bubble Deluxe

SUSTAV ZA TVRDU I SLANU VODU

Dva integrirana sustava za obradu vode za održavanje vode svježom i čistom. Jedan sprječava stvaranje kamenca, a drugi proizvodi prirodni klor zahvaljujući sustavu slane vode. Ova kombinacija elektroničkog sustava za obradu tvrde vode i prirodnog sustava slane vode s klorom jamči vodu koja je nježnija za kožu, odjeću i cijeli SPA sustav.

BEŽIČNA UPRAVLJAČKA PLOČA Jet & Bubble Deluxe

BEŽIČNA UPRAVLJAČKA PLOČA

Uklonjiva bežična upravljačka ploča za upravljanje svim funkcijama PureSpa™. S integriranom baznom stanicom za bežično punjenje i baterijom koja traje do 48 sati s jednim punjenjem, ovaj panel korištenje SPA centra čini luksuznim iskustvom. Može se praktično pričvrstiti na vrh korita.

APLIKACIJA ZA WIFI POVEZIVANJE Jet & Bubble Deluxe

APLIKACIJA ZA WIFI POVEZIVANJE

Kontrolirajte i rasporedite sve spa funkcije putem svog telefona ili tableta koristeći Wifi. Korištenje aplikacije Intex za povezivanje vašeg SPA na Wifi donosi praktičnost na potpuno novu razinu.