page-products-level2-v1.php

Greywood Deluxe

OKUSIRAJTE SE NA SVOJE ZDRAVLJE I DOBROBIT

Fiber-Tech™ unutarnja konstrukcija nudi vrhunsku strukturnu stabilnost dok zadržava udobnu površinu za luksuzno i osvježavajuće spa iskustvo. Do 170 mlaznica s mjehurićima velike snage jamče umirujuću i opuštajuću masažu pritiskom na gumb. Vrhunski nasloni za glavu i LED svjetlo koje se mijenja u više boja poboljšat će vaše spa iskustvo.

MODERNO SPA ISKUSTVO

Uz Greywood Deluxe™ možete se opustiti i obnoviti u udobnosti vlastitog doma. Polako upijajte svaki trenutak i upravljajte SPA funkcijama putem bežične upravljačke ploče na dohvat ruke.

3-SLOJNI LAMINIRANI SUPERTOUGH™ PVC Greywood Deluxe

3-SLOJNI LAMINIRANI SUPERTOUGH™ PVC

Tri sloja PVC premaza s tehnologijom SuperTough™ pružaju veću otpornost i vrhunsku potporu. Gornji i donji sloj izrađeni su od reljefnog debelog PVC-a. Srednji sloj izrađen je od super-čvrste armirane poliesterske mreže. Sve ovo osigurava izdržljiv i udoban vanjski izgled vašeg SPA centra.

SUSTAV TVRDE VODE Greywood Deluxe

SUSTAV TVRDE VODE

Ugrađeni elektronički sustav za obradu tvrde vode čini vodu u vašem SPA mekom što je nježnije za kožu, odjeću i cijeli SPA sustav. Nakupljanje tvrde vode ograničava protok vode i skraćuje vijek trajanja vašg SPA.

BEŽIČNA UPRAVLJAČKA PLOČA Greywood Deluxe

BEŽIČNA UPRAVLJAČKA PLOČA

Uklonjiva bežična upravljačka ploča za upravljanje svim funkcijama PureSpa™. S integriranom baznom stanicom za bežično punjenje i baterijom koja traje do 48 sati s jednim punjenjem, ovaj panel korištenje spa centra čini ultimativnim luksuznim iskustvom. Može se praktično pričvrstiti na vrh korita.

APLIKACIJA ZA WIFI POVEZIVANJE Greywood Deluxe

APLIKACIJA ZA WIFI POVEZIVANJE

Upravljajte i zakažite sve SPA funkcije putem svog telefona ili tableta koristeći Wifi. Korištenje aplikacije Intex za povezivanje vašeg SPA na Wifi dovodi praktičnost na novu razinu.