page-products-level2-v1.php

Greystone Deluxe

NAŠE NOVO I MODERNO SPA ISKUSTVO

Pretvorite svoje dvorište u luksuznu oazu s Greystone Deluxe™. Integrirani sustav za napuhavanje QuickFill™ olakšava postavljanje, dok sustav za slanu vodu osigurava održavanje vode bez napora. Razmazite se s do 170 snažnih mjehurićastih mlaznica, udobno se odmorite uz uključene vrhunske naslone za glavu i postavite ugođaj uz LED svjetla koja se mijenjaju u više boja za noćno kupanje.

 

Pretvorite svoje dvorište u luksuznu oazu

Ovaj spa savršen je dodatak svakom dvorištu ili otvorenom prostoru. Fiber-Tech™ unutarnja konstrukcija pruža dugotrajnu izdržljivost. Sa snažnim sustavom mlaznica s mjehurićima, Greystone Deluxe™ pruža umirujuću i osnažujuću masažu koja će vas osvježiti i revitalizirati.

3-SLOJNI LAMINIRANI SUPERTOUGH™ PVC Greystone Deluxe

3-SLOJNI LAMINIRANI SUPERTOUGH™ PVC

Tri sloja PVC premaza s tehnologijom SuperTough™ pružaju veću otpornost i vrhunsku potporu. Gornji i donji sloj izrađeni su od reljefnog debelog PVC-a. Srednji sloj izrađen je od super-čvrste armirane poliesterske mreže. Sve ovo osigurava izdržljiv i udoban vanjski izgled vašeg SPA centra.

SUSTAV ZA TVRDU I SLANU VODU Greystone Deluxe

SUSTAV ZA TVRDU I SLANU VODU

Dva integrirana sustava za obradu vode za održavanje vode u SPA svježom i čistom. Jedan proizvodi meku vodu, a drugi proizvodi prirodni klor koristeći sustav slane vode. Ova kombinacija elektroničkog sustava za pročišćavanje tvrde vode i prirodnog sustava slane vode s klorom osigurat će vodu koja je nježnija za kožu, odjeću i cijeli SPA sustav.

BEŽIČNA UPRAVLJAČKA PLOČA Greystone Deluxe

BEŽIČNA UPRAVLJAČKA PLOČA

Uklonjiva bežična upravljačka ploča koja upravlja svim funkcijama PureSpa™ za veću udobnost. S integriranom baznom stanicom za bežično punjenje i baterijom koja traje do 48 sati s jednim punjenjem, ovaj panel korištenje spa centra čini luksuznim iskustvom. Može se praktično pričvrstiti na vrh korita radi lakšeg pristupa.

APLIKACIJA ZA WIFI POVEZIVANJE Greystone Deluxe

APLIKACIJA ZA WIFI POVEZIVANJE

Kontrolirajte i rasporedite sve spa funkcije putem svog telefona ili tableta koristeći Wifi. Intex aplikacija podiže praktičnost na potpuno novu razinu.