page-products-level2-v1.php

Calacatta Dual Zone

VISOKE PERFORMANSE U LUKSUZNOM OKRUŽENJU

Elegantan izgled Calacatta mramora na hidromasažnom SPA podići će svako dvorište. Unesite ovaj novi model u svoj dom i uživajte u luksuznom iskustvu.

Ekskluzivni Calacatta mramor

Elegantan izgled Calacatta mramora na hidromasažnom SPA podići će svako dvorište. Unesite ovaj novi model u svoj dom i uživajte u luksuznom iskustvu.

EXTRA HIDROMASAŽNE MLAZNICE Calacatta Dual Zone

EXTRA HIDROMASAŽNE MLAZNICE

Jet zona pruža veću površinu za masažu zahvaljujući dvostrukim masažnim mlaznicama koje se nalaze u dva kuta PureSpa™, dok Bubble Zone nudi 140 mjehurićastih mlaznica za umirujuće i opuštajuće SPA iskustvo.

3-SLOJNI LAMINIRANI SUPERTOUGH™ PVC Calacatta Dual Zone

3-SLOJNI LAMINIRANI SUPERTOUGH™ PVC

Tri sloja PVC premaza s tehnologijom SuperTough™ pružaju veću otpornost i vrhunsku potporu. Gornji i donji sloj izrađeni su od reljefnog debelog PVC-a. Srednji sloj izrađen je od super-čvrste armirane poliesterske mreže. Sve ovo osigurava izdržljiv i udoban vanjski izgled vašeg SPA centra.

SUSTAV ZA TVRDU I SLANU VODU Calacatta Dual Zone

SUSTAV ZA TVRDU I SLANU VODU

Dva integrirana sustava za obradu vode za održavanje vode u vašem SPA svježom i čistom. Jedan proizvodi meku vodu, a drugi proizvodi prirodni klor koristeći sustav slane vode. Ova kombinacija elektroničkog sustava za obradu tvrde vode i prirodnog klora za slanu vodu osigurat će vodu koja je nježnija za kožu, odjeću i cijeli SPA sustav.

BEŽIČNA UPRAVLJAČKA PLOČA Calacatta Dual Zone

BEŽIČNA UPRAVLJAČKA PLOČA

Uklonjiva bežična upravljačka ploča koja upravlja svim funkcijama PureSpa™. S integriranom baznom stanicom za bežično punjenje i baterijom koja traje do 48 sati s jednim punjenjem, ovaj panel korištenje spa centra čini luksuznim iskustvom. Može se praktično pričvrstiti na vrh korita.

APLIKACIJA ZA WIFI POVEZIVANJE Calacatta Dual Zone

APLIKACIJA ZA WIFI POVEZIVANJE

Kontrolirajte i rasporedite sve SPA funkcije putem svog telefona ili tableta koristeći Wifi. Korištenje aplikacije Intex za povezivanje vašeg SPA centra s Wifi jednostavno dovodi praktičnost na potpuno novu razinu.